Cebinizdeki IQ oyunu: NumerIQ

Dört işlem hiç bu kadar eğlenceli olmamıştı! Eşsiz kurgusu ve oyun dinamikleriyle App Store’da yerini alan mobil oyun NumerIQ, basit matematik işlemleriyle zihni geliştirirken yepyeni bir oyun deneyimi yaşatıyor. Beta sürecinde denendiği Finlandiya pazarında yalnızca 1 ay içerisinde ücretsiz board oyunları kategorisinde birinci sıraya yükselen oyun, herkesi matematiğin derin ve büyüleyici dünyası ile tanıştırıyor.

OYUN Hit: 1847 / Yorum: 0 / 26 Kasım 2013 15:58
Cebinizdeki IQ oyunu: NumerIQ
-A +A

İnternet girişimciliği ve oyunlaştırma uzmanı Sadok Kohen’in üzerinde aylardır çalıştığı sosyal matematik oyunu NumerIQ, oyun severlerle buluştu. Beta sürecini Finlandiya pazarında tamamlayan oyun 1 ay içerisinde ücretsiz board oyunları kategorisinde birinciliğe yükselmişti. NumerIQ, bu başarısının ardından artık App Store’lar aracılığıyla tüm dünyadaki oyun severlere ulaşıyor.

Basit matematik işlemleri üzerine kurulu olmasına rağmen kurgusal olarak dünyada eşi benzeri olmayan yepyeni bir board oyunu deneyimi yaşatan NumerIQ, oyunculara hızlı düşünme ve konsantrasyon yetilerini kullandırtarak zihni mantıksal işlem gücü açısından geliştirecek nitelikte.

7’den 70’e her matematik severin bayılarak oynayabileceği NumerIQ, geliştirilen farklı oyun modları sayesinde, oyuncuların kendi kendileriyle yarışırken arkadaşlarına karşı bire bir olarak da kendilerini sınamalarını sağlıyor. Oyunun turnuva modu sayesinde herkes tüm dünyaya matematik zekâsı ile meydan okuyabiliyor.

Oyunu yapan Sadok Kohen şu açıklamayı yapıyor: “NumerIQ gerçekten uzun ve yoğun bir çalışmanın ürünü. Son derece derin ve büyülü bir dünya sunan matematik, barındırdığı sınırsız çözümlerle oyunda yapılabilecekleri sınırsız kılıyor. Hayatımın ve kariyerimin her döneminde oyunlaştırma kavramının önemine inanan bir girişimci olarak, bu oyunun, insanların sosyal yönünü ve zekâlarını geliştirmelerine olanak tanıyacak büyük bir potansiyel taşıdığına inanıyor ve büyük bir heyecan duyuyorum.”

Facebook'ta paylaş butonu
Print
Yorum Yap
Yorumunuz
1000

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Facebook Yorumları
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Anket

2012 veteknoloji tüm hakları saklıdır Haber Yazılımı Haber Scripti