Dead Space 3, Kinect ile Geliyor

Visceral Games'in üzerinde çalıştığı Dead Space 3'ün Xbox 360 platformuna özel olan Kinect ile uyum içerisinde olacağı ve ses kontrolü ile yeni bir deneyim sunacağı açıklandı.

OYUN Hit: 1239 / Yorum: 0 / 28 Aralık 2012 10:43
Dead Space 3, Kinect ile Geliyor
-A +A

Visceral Games bugün 2013’ün en büyük oyunlarından biri olan Dead Space 3’ün Microsoft Xbox 360 video oyun ve eğlence sisteminde Kinect’e özel olarak piyasaya çıkacağını duyurdu.

Yeni Kinect işlevleri oyuncuların kendilerini Dead Space evrenine daha da kaptırmalarını sağlayacak, tüyler ürpertici yeni macerada kendilerini bekleyen dehşet ve korkulara karşı arkadaşlarına yardım etmek için ses komutlarını kullanma imkanı verecek.

Kinect destekli Dead Space 3’te ortağınızla iletişim kurmak, birbirinize sağlık veya cephane vermek, hedefleri bulmak, birbirinizi diriltmek çok daha kolay hale gelecek.

E3 2012’de Game Informer dergisinden Fuarın En İyisi ödülü de dahil olmak üzere 15’ten fazla eleştirmen ödülü kazanan Dead Space 3 uzayda yaşayan dehşeti evinize getiriyor. Oyun dünyanın dört bir yanındaki eleştirmenlerden korku, aksiyon, gerilim ve ses tasarımındaki inanılmaz başarılarından dolayı son derece olumlu eleştiriler aldı.

Dead Space 3'ün PlayStation 3, Xbox 360 ve PC platformları için 8 Şubat 2013’te Avrupa’da piyasada olacağı Electronic Arts tarafından açıklanmıştı

Facebook'ta paylaş butonu
Print
Yorum Yap
Yorumunuz
1000

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Facebook Yorumları
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Anket

2012 veteknoloji tüm hakları saklıdır Haber Yazılımı Haber Scripti