Dijital yaşlanmayı BlueLITE ile durdurun!

Bilgisayar, tablet ve cep telefonu ekranlarından yayılan mavi ışığın cildinizi yaşlandırdığını biliyor musunuz? Cilt tonunda farklılıklara, donukluğa, elastikiyet kaybına ve kırışıklığa neden olan mavi ışığın olumsuz etkilerini Thalia Natural Beauty Mavi Işık Karşıtı BlueLITE Bakım Seti’yle durdurabilirsiniz.

INTERNET Hit: 88322 / Yorum: 0 / 31 Aralık 2019 15:20
Dijital yaşlanmayı BlueLITE ile durdurun!
-A +A

Hayatımızın odak noktası haline gelen bilgisayar, tablet ve cep telefonunun eşsiz getirileri kadar olumsuz etkileri de var. Dijital yaşlanma da bunlardan biri. Gün boyu bilgisayar karşısında oturmak, tablet olmadan adım atamamak, cep telefonuyla selfie’den selfie’ye koşmak cildin dijital ekranlardan yansıyan mavi ışığa maruz kalmasına ve yaşlanmasına neden oluyor. Sürekli mavi ışığa maruz kalan ciltte ton farklılıkları (pigmentasyon), donukluk, elastikiyet kaybı ve kırışıklık gibi olumsuz etkiler ortaya çıkıyor.

 

Ama her sorunun bir çözümü var! Dijital yaşlanmanın çözümü ise Thalia Natural Beauty Mavi Işık Karşıtı BlueLITE Bakım Seti.

 

Tüm teknolojik gelişmeleri takip eden ve yoğun AR-GE çalışmaları yapan Akten Kozmetik’in kendi laboratuvarında geliştirdiği Thalia Natural Beauty Mavi Işık Karşıtı BlueLITE Bakım Seti cildin mavi ışığın sebep olduğu erken yaşlanma belirtileriyle mücadele etmesine, ayrıca UVA/UVB gibi zararlı ışınlardan korunmasına yardımcı oluyor.

 

Thalia Natural Beauty Mavi Işık Karşıtı BlueLITE Bakım Seti, Jel Yüz Kremi ve Göz Çevresi Serumu’ndan oluşuyor.

 

Thalia Natural Beauty BlueLITE Jel Yüz Kremi

 

Thalia Natural Beauty Mavi Işık Karşıtı BlueLITE Jel Yüz Kremi, çevresel faktörlere karşı yeni bir cilt koruma düzeyi sunuyor. BlueLITE Jel Yüz Kremi yeni nesil teknolojisi sayesinde güçlü ışın emiciler olan green algea ve chlorella özü gibi aktif bileşenleri etkin bir biçimde kullanarak yarı örtücü bir fonksiyonel film tabakası oluşturuyor, uzun süreli koruma ve nemlendirme etkisi sağlıyor.

 

Kullanım şekli: BlueLITE Jel Yüz Kremi’ni temizlenmiş cilde uygulayın. İşaret parmaklarınıza aldığınız ürünü yukarı doğru vuruşlarla yüzünüze ve boynunuza masaj yaparak yedirin. Ürün makyaj bazı için idealdir. Maksimum fayda için BlueLITE Göz Çevresi Serumu ile birlikte kullanın.

 

Thalia Natural Beauty BlueLITE Göz Çevresi Serumu

 

Thalia Natural Beauty Mavi Işık Karşıtı BlueLITE Göz Çevresi Serumu, göz çevresini çevresel etkilerden korumaya, mavi ışığın ve UVA/UVB’nin sebep olduğu erken yaşlanma belirtileriyle mücadele etmeye yardımcı oluyor. Net, düz tonlu ve parlak bir cildin oluşmasını destekliyor. Canlandırıcı nemlendirme desteğiyle cildi besliyor. BlueLITE Göz Çevresi Serumu’nun nemlendirici etkisi epidermise yüksek hidrasyon sağlayan kapsüllenmiş nemlendiricilerin (laminaria digitata+vejetal gliserin) dengeli bir karışımına dayanıyor.

 

Kullanım şekli: BlueLITE Göz Çevresi Serumu’nu temizlenmiş kuru cilde uygulayın. İşaret parmaklarınıza aldığınız ürünü göz çevrenize hafif vuruşlarla yedirin. Maksimum fayda için BlueLITE Jel Yüz Kremi’yle birlikte kullanın.

 

Fiyat: (Jel Yüz Kremi-50 ml + Göz Çevresi Bakım Serumu-15 ml) 129,99 TL

Facebook'ta paylaş butonu
Print
Yorum Yap
Yorumunuz
1000

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Facebook Yorumları
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Anket

2012 veteknoloji tüm hakları saklıdır Haber Yazılımı Haber Scripti