Google’dan ilginç itiraf!

Google X’in patronu Astro Teller, meşhur ürünleri Google Glass konusunda hata yaptıklarını itiraf etti.

BİLİM Hit: 2089 / Yorum: 0 / 2 Nisan 2015 14:22
Google’dan ilginç itiraf!
-A +A

İnternet devi Google’ın, Google X araştırma laboratuvarlarının başında olan isim Astro Teller, South by Southwest Interactive konferansında yaptığı konuşmada ilginç açıklamalarda bulundu.

Teknoloji ve arama motoru devi Google’ın, Google X araştırma laboratuvarlarının başındaki isim Astro Teller, South by Southwest Interactive konferansında yaptığı konuşmada ilginç açıklamalarda bulundu. Teller’e göre teknoloji devi Glass hakkında daha önce yaptığı duyurulardan, reklamlardan, yarattığı büyük beklentiden çok rahatsız durumda. Zira Google Glass’ın henüz çok erken bir ürün olduğunu düşünen şirket, gözlüğüde satıştan çekmiş bulunuyor.

Bilindiği gibi akıllı gözlük henüz final sürümüne ulaşmış değil, sadece geliştiriciler için özel bir sürümü satılıyordu. Ancak şirket artık gözlüğü sadece özel anlaşmalı kurumlara, belirli projeler çerçevesinde satma kararı aldı. Yani bir hastane tüm doktorlarına hasta raporlarına daha kolay ulaşmaları için Google Glass vermek istediğinde şirkete gidip hastaneye özel bir proje geliştirecek ve gözlükleri satın alıp doktorlarına verecek. Teknoloji devi elbette Glass’ı bir gün normal kullanıcıları için satışa sunacak ancak bunun zaman alacağı kesin.

Facebook'ta paylaş butonu
Print
Yorum Yap
Yorumunuz
1000

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Facebook Yorumları
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Anket

2012 veteknoloji tüm hakları saklıdır Haber Yazılımı Haber Scripti