Instagram, Yeni Efektlerle Güncellendi

Facebook'un satın aldığı fotoğraf düzenleme ve paylaşma platformu Instagram güncellendi. Yeni güncellemeyle beraber Instagram'a yeni efektler eklenmiş oldu.

YAZILIM Hit: 1145 / Yorum: 0 / 14 Ocak 2013 15:25
Instagram, Yeni Efektlerle Güncellendi
-A +A

Son zamanlarda Twitter'a desteğini azaltan ve son olarak Instagram'a yüklenen fotoğrafların önizlemesinin Tweet'lerde gözükmesini engelleyen Instagram, mobil uygulamalarını güncelledi.

Kendi efekt uygulamasını çıkartan Twitter'a göre bir hamle olarak görülen yeni güncelleme bakalım bizlere neler getiriyor?

Willow efektinin eklendiği Instagram, 3.2 güncellemesiyle beraber daha da hızlanıyor ve hatalarından arındırılıyor. Ayrıca fotoğraf efektlerini görebildiğimz alttaki kutucuklardaki ufak resimler de değiştirilmiş ve bir balon olarak belirlenmiş. Bu da programın havasını değiştiren ve efektleri anlamanızı daha kolaylaştıran bir değişiklik olarak dikkat çekiyor.

Sadece iPhone 5'te son fotoğrafa hızlı erişim için geliştirilmiş döndürme efektinin eklendiği Instagram'da,  çektiğiniz fotoğrafları ızgaralar içerisinden daha kolay bir şekilde ölçeklendirebileceksiniz. Tabi bı ızgaranın opsiyonel olduğunu söyleyelim.

iOS ve Android sürümlerinde eklenen Willow efekti ise siyah beyaz diyebileceğimiz bir filtre. Willow ile fotoğraflarınız daha eski gözükebilecek.

Tilt-Shift'te geliştirildi!

Instagram'ın en çok kullanılan efektlerinden biri olan yukarıdan seçebildiğimiz Tilt-Shift, son güncellemeyle beraber geliştiriliyor.

Tilt-Shift'in oranını daha net bir şekilde ayarlayabiliyoruz. Özellikle efektleri uygulayacağımız alanı genişletip, azaltabiliyoruz.

Facebook'ta paylaş butonu
Print
Yorum Yap
Yorumunuz
1000

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Facebook Yorumları
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Anket

2012 veteknoloji tüm hakları saklıdır Haber Yazılımı Haber Scripti