MİKRO YAZILIM VE ZİRVE YAZILIM, AYNI ÇATI ALTINDA

TÜRKİYE KURUMSAL VE TİCARİ YAZILIM PAZARININ İKİ ÖNEMLİ OYUNCUSU; MİKRO YAZILIM VE ZİRVE YAZILIM, AYNI ÇATI ALTINDA FAALİYETLERİNİ YÜRÜTME KONUSUNDA ANLAŞMAYA VARDI!

YAZILIM Hit: 1805 / Yorum: 0 / 27 Aralık 2017 12:44
MİKRO YAZILIM VE ZİRVE YAZILIM, AYNI ÇATI ALTINDA
-A +A

Türkiye’nin önde gelen köklü kurumsal ve ticari yazılım firmalarından Mikro Yazılım’ın Nisan 2017 tarihinde %100 hissesini satın alan DST Teknoloji’nin, yine aynı sektörde faaliyet gösteren Zirve Yazılım’ı satın almak için anlaşmaları imzaladığı duyuruldu. İşlemlerin tamamlanması için Rekabet Kurumu onayı beklenirken, bundan böyle Mikro Yazılım ve Zirve Yazılım’ın aynı çatı altında faaliyet gösterecekleri bildirildi.

 

KOBİ’lere yönelik çözümleri ile sektörde ön plana çıkan ve “Büyümek isteyen her şirkete lazım.” mottosu ile büyümeyi hedefleyen tüm şirketlere kapsamlı ve fonksiyonel ticari yazılımlar sunan, e-Dönüşüm alanında lider olan Mikro Yazılım ile özellikle Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve KOBİ’lere sunduğu çözümler ile tanınan Zirve Yazılım’ın aynı bünyede faaliyet gösteriyor olması, Türkiye’deki ticari yazılım için ciddi bir güç birliği anlamına geliyor.

 

Mikro Yazılım ve Zirve Yazılım aynı çatı altında; ama, ayrı ayrı kendilerine ait farklı kurumsal kimlikleri, ürün ailesi, bayi yapısı ve iş modeli ile yoluna devam edecekler.

Bunun yanı sıra; iki lider firmanın aynı çatı altında buluşması, ARGE, innovasyon ve yeni yatırımlarda güç birliği yapacakları anlamını taşıyor.

 

İki şirketin aynı çatı altındaki güçlü iş birliğinin bir sonucu olarak, kullanıcı deneyimini zenginleştiren ve birbirini tamamlayan uçtan uca çözümler geliştirmesi ve var olan portföylerini ileri taşımaları hedefleniyor.

 

Mikro Yazılım’ı ve Zirve Yazılım’ı bugüne getiren ortakların, çatı şirket olan DST Teknoloji’de ortaklıklarına ve faaliyetlerine devam edeceği bilgisi verildi.

 

Mikro Yazılım hakkında

Türkiye’nin ilk ve öncü kurumsal-ticari iş yazılımları üreticilerinden biri olarak 1988 yılında kurulmuş olan Mikro Yazılım, şirketlerin işlerini en üst düzeyde yönetecek ve verimli büyümelerini sağlayacak nitelikte yazılımlar geliştirir. Mikro Yazılım, geniş bayi ağını da kapsayan toplam 300’den fazla iş ortağına sahip büyük bir ekosistemdir. Şirket, ürün ve hizmetlerini bugüne kadar otomotivden dağıtıma, inşaattan üretim ve perakendeye kadar her sektördeki 100 bini aşkın işletmeyle buluşturmayı başarmıştır. Nisan 2017’de Türkiye’nin önde gelen girişim sermayesi şirketlerinden Turkven ve Earlybird Venture Capital, Mikro Yazılım’ın yatırımcısı olmuştur. www.mikro.com.tr

 

Zirve Yazılım hakkında

1999 yılında kurulan Zirve Yazılım, bugün 50 bine yaklaşan müşteri sayısı, yurt çapına yayılmış temsilcilikleri ve sayıları her geçen gün artan kullanıcıları ile Türkiye ticari yazılım sektörünün öncü ve güvenilir firmaları arasında yer almaktadır. www.zirveyazilim.net

Facebook'ta paylaş butonu
Print
Yorum Yap
Yorumunuz
1000

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Facebook Yorumları
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Anket

2012 veteknoloji tüm hakları saklıdır Haber Yazılımı Haber Scripti