Mobil çalışmayı kolaylaştıracak yeni çözümler

Xerox; ofis çalışanlarının mobil cihazları ile veya ofislerinin dışından her türlü bilgi ve dokümana ulaşmasını, bunları paylaşmasını sağlayacak yeni yazılım ve donanım çözümlerini Türkiye’de kullanıma sunuyor.

MOBIL Hit: 1467 / Yorum: 0 / 23 Mart 2016 13:23
Mobil çalışmayı kolaylaştıracak yeni çözümler
-A +A

Yeni mobil çözümleri ile çalışanlar, ofis dışından veya mobil cihazları üzerinden iş arkadaşlarına, buluta güvenli bir şekilde doküman gönderebilecek ve baskı alabilecek.
Xerox Türkiye Ofis Ürünleri Pazarlama Müdürü Erhan Aslantürk, Xerox’un duyurusunu yaptığı yeni mobil çözümleri ile ilgili şu bilgileri verdi:
“Özellikle ofisten uzakta çalışmanın getirdiği karışıklık ve iş akışındaki aksaklıklar, çalışanların ofis cihazlarına veya bulut sistemlerine bağlanmasında sorun yaratıyordu. Kullanıma sunduğumuz bu beş mobil çözüm ile uzaktan çalışmanın getirdiği zorlukları ortadan kaldırıyor, mobil cihazları da kullanarak ofis dışından verimli çalışmayı sağlıyoruz.”  
 
Xerox Wireless Print Solutions Adapter: Cihaz, kablosuz ve mobil baskı bağlantılarına sahip olmayan baskı cihazlarının bu özellikleri edinmesini sağlıyor. Baskı cihazının yanına konulan adaptör, Google Cloud Print, Wi-Fi Direct, NFC tap-to-pair ve Apple AirPrint ile entegre çalışabiliyor, iOS ve Android işletim sistemli mobil cihazlar üzerinden baskı alınmasına imkan veriyor.
 
Xerox Mobile Link App: Mobile Link App, artık Android ve iOS işletim sistemli cihazları destekliyor ve bulut tabanlı çalışma özelliklerine yenilerini ekliyor. Uygulamanın güncellenen özellikleri ile örneğin muhasebe departmanından bir çalışan, faturaları mobil cihazı ile tarayarak veya fotoğrafını çekerek kolay ve hızlı biçimde SharePoint’e aktarabilecek, kopyasını DropBox hesabında saklayabilecek ve yöneticisine e-posta olarak gönderebilecek.
 
Xerox Mobile Print Cloud v3.0: PrintByXerox özelliği ile güncellenen Xerox Mobile Print Cloud v3.0 yazılımı ile Xerox çok fonksiyonlu ofis cihazlarına bağlı olunan her yerden mobil baskı almak mümkün oluyor. Uygulama, cihazın Extensible Interface Platform’u üzerinde çalışıyor.
 
Xerox Mobile Print Solution: Bu yazılım sayesinde mobil cihazlar ile markası fark etmeksizin her marka baskı cihazı üzerinden çıktı alınabiliyor. Yazılım Apple AirPrint ile de entegre şekilde çalışıyor.
 
Xerox PrintSafe Software: Xerox’un yeni yazılımı, çok fonksiyonlu yazıcılara kimlik doğrulama özelliği sağlıyor. Xerox marka olması fark etmeksizin, tüm baskı cihazları ile uyumlu olan yazılım, çok fonksiyonlu baskı sistemlerinin kullanıcı erişim işlemlerini yönetiyor, istenilen her yerden ve her marka çok fonksiyonlu baskı cihazından çıktı alınabilmesini sağlıyor.
 

Facebook'ta paylaş butonu
Print
Yorum Yap
Yorumunuz
1000

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Facebook Yorumları
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Anket

2012 veteknoloji tüm hakları saklıdır Haber Yazılımı Haber Scripti