SAP Türkiye Kalite Ödülleri Sahiplerini Buldu!

Kurumsal uygulama ve yazılım alanında dünya lideri SAP’nin geleneksel hale getirdiği ve yılın en başarılı kurumsal uygulamalarının ödüllendirildiği SAP Türkiye Kalite Ödülleri 2016 sahiplerini buldu.

ANALİZ Hit: 2128 / Yorum: 0 / 19 Aralık 2016 00:59
SAP Türkiye Kalite Ödülleri Sahiplerini Buldu!
-A +A

Bu yıl 21. kez gerçekleştirilen ve Türkiye’nin en büyük teknoloji etkinliği olan SAP Forum İstanbul kapsamında düzenlenen ödül töreninde, geleceği hayal eden ve yılın en başarılı teknoloji projelerine imza atan firmalardan Eczacıbaşı Tüketim Ürünleri Grubu, “Dönüşüm” kategorisinde; Uğur Selüloz Kimya A.Ş, “Hız” kategorisinde; AGT Ağaç San. ve Tic. A.Ş. ise “ İnovasyon” kategorisinde Altın Ödüllerin sahibi oldu.

Kurumsal uygulama ve yazılım alanında dünya lideri SAP’nin “Reimagine Business for the Digital Economy” temasıyla, 27 Ekim’de, İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirdiği SAP Forum İstanbul’da gelenekselleşen SAP Kalite Ödülleri de sahiplerini buldu. Her sene, yılın en başarılı kurumsal teknoloji uygulamalarına dikkat çekmek amacıyla verilen SAP Türkiye Kalite Ödülleri, bu yıl da “Hız”, “İnovasyon” ve “Dönüşüm” olmak üzere 3 ayrı kategoride yılın en başarılı projelerine verildi. Altın kategoride ödül kazanan firmalar SAP EMEA (Avrupa, Ortadoğu ve Afrika) bölge yarışmasına katılmaya da hak kazandı.
1481281824_GRL_2539

Türkiye’de 15 yıldır hiç durmadan hayal kuran SAP Türkiye, hayalleri ödüllendirdi!

Dijitalleşmeyle birlikte değişen iş dünyası için yenilikçi çözüm ve fikirlerin paylaşıldığı SAP Forum İstanbul kapsamında gerçekleştirilen ödül töreninde, “Hız” kategorisinde Altın Ödül, SAP’nin iş ortağı MBIS ile gerçekleştirdiği SAP uygulamalarıyla Uğur Selüloz Kimya A.Ş’nin oldu. Ödülü, Uğur Selüloz Kimya A.Ş adına Genel Müdür Ali Kaplan, SAP Türkiye Danışmanlık ve İş Geliştirme Yöneticisi Murat Benlidayı’nın elinden aldı. Yılın İnovasyonu kategorisinde ise Altın Ödül AGT Ağaç San. ve Tic. A.Ş.’nin oldu. Yine MBIS işbirliği ile gerçekleştirilen projenin ödülünü AGT Ağaç San. ve Tic. A.Ş. CEO’su Mehmet Söylemez, SAP Türkiye Dijital İş Hizmetleri Direktörü Hakkı Bosnalı’dan aldı. SAP Yılın Dönüşüm kategorisinde Altın Ödül ise Eczacıbaşı Tüketim Ürünleri Grubu’na verildi. Acron işbirliği ile hayata geçirilen projenin ödülünü Eczacıbaşı CIO’su Hilmi Koçak, SAP Türkiye Proje Yönetim Ofisi Yöneticisi Bahar Kulbul’ün elinden teslim aldı.

Hız, İnovasyon ve Dönüşüm kategorilerinde 2. ve 3. olan şirketlere verilen Gümüş ve Bronz ödüller ise şöyle;

Hız kategorisinde Gümüş Ödül SAP’nin iş ortağı Detaysoft ile gerçekleştirdiği SAP uygulamalarıyla Erdemir Grubu’na; Bronz Ödül, Accenture işbirliği ile gerçekleştirilen proje ile Türk Telekomünikasyon A.Ş.’ye verildi. İnovasyon kategorisinde Gümüş Ödül BimSASAP Türkiye işbirliği ile gerçekleştirilen proje için BRİSA A.Ş’ ye; Bronz Ödül ise yine BRİSA A.Ş’nin oldu. Dönüşüm kategorisinde Gümüş Ödül’e Fiz Bilişim ile gerçekleştirilen proje ile Abdi İbrahim İlaç San. Tic. A.Ş layık görüldü.  Dönüşüm kategorisinde Bronz ödülü ise BTC Türkiye ile gerçekleştirilen proje ile Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş’ye takdim edildi.

Dijital ekonomiye yön veren liderler, gelecek hayallerini paylaştı

Türkiye’nin en büyük teknoloji etkinliği SAP Forum İstanbul, iş dünyasının farklı sektörlerinden 5 bine yakın profesyonelin katılımıyla 21. kez gerçekleştirildi. 27 Ekim’de İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte, dijital ekonominin bugünü ve yarını masaya yatırıldı. “Reimagine Business for the Digital Economy” temasıyla gerçekleştirilen Forum’da, SAP’nin sunduğu yenilikçi çözümler, canlı demo gösterimler ile de katılımcılarla paylaşıldı. Forum kapsamında SAP Türkiye Genel Müdürü Zeynep Keskin’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen İnovasyon Paneli, global teknoloji liderlerinden İntel Türkiye Genel Müdürü Burak Aydın, IBM Türk Genel Müdürü Defne Kozan ve Microsoft Türkiye Genel Müdürü Murat Kansu’yu buluşturdu. Panelin açılış konuşmasını yapan ve dönüşümün ekonomiyi ve şirketleri nasıl etkileyeceğine dair öngörülerini paylaşan SAP Türkiye Genel Müdürü Zeynep Keskin “Hem kurumsal hem de bireysel hayatlarımızda yepyeni bir dönemi yaşıyoruz. Bu yeni dönemde bizleri ileriye taşıyacak en önemli faktör her gün yaptığımız işleri yeniden hayal etmek olacak. Eşi benzeri olmayan şeyleri hayal etmek zor, ancak bunu yapmazsak yarına geç kalacağımızı bilmeliyiz” dedi.

Facebook'ta paylaş butonu
Print
Yorum Yap
Yorumunuz
1000

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Facebook Yorumları
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Anket

2012 veteknoloji tüm hakları saklıdır Haber Yazılımı Haber Scripti