Turkcell Müzik Android Tabletler için Yenilendi

Turkcell'in Turkcell Müzik uygulaması android tabletler için geliştirilen Turkcell Müzik HD ile yeni özellikler kazanıyor. Yenilenen uygulamayı Google Play'den indirebilirsiniz.

ANDROID Hit: 1063 / Yorum: 0 / 27 Aralık 2012 17:17
Turkcell Müzik Android Tabletler için Yenilendi
-A +A

Turkcell Müzik büyesinde 3 milyonun üzerindeki yerli ve yabancı şarkıdanoluşan geniş bir arşiv bulunduruyor. Turkcell Müzik uygulamasının Androidtabletlere özel olarak geliştirilen versiyonu Turkcell Müzik HD, Yeniarama, oynat ve paylaş özellikleri dikkat çekiyor.

Sesli aramaya imkan veren ilk özellik ile aranılan şarkı, sanatçı ya da albüme ulaşmak için ismini sesli olarak söylemek yeterli olurken, “Konuş & Çal” sayesinde bulunan en yakın sonuçlar otomatik olarak çalmaya başlıyor.

“Yeni Oynat altında yer alan ve müzik uygulamalarında en çok arananlardan olan “Equalizer” özelliği, dinleyicilerin sesi kendi isteklerine göre filtrelemesine imkan tanıyor.

Salla & Paylaş özelliği ise iki Android Tablet kullanıcısının tek bir sallama hareketiyle sevdikleri şarkıları paylaşmalarını sağlıyor. “Carousel”de şarkıgörselini seçip tabletler uygulama açıkken sallandığında, paylaşılan şarkıdiğer tabletteki Turkcell Müzik uygulaması tarafından aktarılarak, otomatik şekilde çalmaya başlıyor.

Turkcell Müzik HD uygulamasını Turkcell'in kendi uygulama mağazasından ve Google Play’den indirilebilirsiniz.

 

Facebook'ta paylaş butonu
Print
Yorum Yap
Yorumunuz
1000

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Facebook Yorumları
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Anket

2012 veteknoloji tüm hakları saklıdır Haber Yazılımı Haber Scripti