Turkcell Superonline ‘’Gece Kuşu’’ kampanyası ile ışık hızında sınırsız internet keyfi sunuyor

Turkcell Superonline müşterileri, “Gece Kuşu” kampanyasıyla 00.00-06.00 saatleri arasında dilediklerince dosya indirme veya yükleme yapıyorlar, internetin keyfini çıkarıyorlar.

INTERNET Hit: 1119 / Yorum: 0 / 23 Temmuz 2013 12:12
Turkcell Superonline ‘’Gece Kuşu’’ kampanyası ile ışık hızında sınırsız internet keyfi sunuyor
-A +A

Türkiye’de dünya ile aynı anda fiber internet çağını başlatan Turkcell Superonline, Türkiye’deki internet kullanım alışkanlıklarını değiştirmeye devam ediyor. ‘’Gece Kuşu’’ kampanyasıyla Turkcell Superonline aboneleri, gece boyunca ışık hızında fiber internet ile sınırsız indirmenin keyfini yaşıyor. “Gece Kuşu” kampanyası, 00.00-06.00 saatleri arasında 50 Mbps hız ile rahat rahat internetten indirme yapmalarına imkan tanıyor.

Mevcut ve yeni Turkcell Superonline fiber internet müşterilerinin yararlanabildiği kampanyada, 50 Mbps hız ve 100 GB hız alanı içeren limitsiz paket sunuluyor. Kampanyanın geçerli olduğu saatlerde hız alanı kalkıyor ve bu kampanyadan yararlanan fiber internet aboneleri daha uzun süre 50 Mbps hızla fiber internet keyfini sürdürebiliyor.

Turkcell Superonline müşterileri “Gece Kuşu” kampanyasından yararlanmak için 24 ay taahhütle ayda yalnızca 79 TL ödüyor. Turkcell Superonline’dan numara tahsis eden ya da ev telefonunun taşıyan ses aboneleri için aylık ödeme miktarı ise 69 TL.

Turkcell Superonline “Gece Kuşu” kampanyası, 30 Eylül 2013 tarihine kadar abone alımına açık kalacak.

Facebook'ta paylaş butonu
Print
Yorum Yap
Yorumunuz
1000

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Facebook Yorumları
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Anket

2012 veteknoloji tüm hakları saklıdır Haber Yazılımı Haber Scripti