Valve'ın Oyun Konsolu Kesinleşti

Valve'ın kurucusu Gabe Newell kendinden Half-Life 3 duyurusu bekleyenleri hayal kırıklığına uğratsa da, Valve'ın kendi oyun konsolunu üreteceğini resmi olarak açıkladı.

OYUN Hit: 1051 / Yorum: 0 / 28 Aralık 2012 10:24
Valve'ın Oyun Konsolu Kesinleşti
-A +A

Valve firması Half-Life ile hayatımıza girmesinin ardından bir daha asla çıkmasını istemediğimiz bir oyun firması haline geldi. Ardından Steam'in kurulması ile birlikte, Valve adını hayatımıza kazımış oldu.

Firmanın kurucusu Gabe Newell'dan bu dönemlerde herkes Half-Life 3'ü beklerken,firmanın kendine ait bir konsolu üretip üretmeyeceği dedikoduları dolaşıp duruyordu.

Gabe Newell, Kotaku'ya yaptığı açıklama ile Valve'ın bir oyun konsolu üreteceğini kesinleştirdi. Aslında üretilecek olan şey bir konsol değil, oturma odanıza kuracağınız bir PC'den oluşacak.

Bu sayede neredeyse her oyunu bulabildiğimiz Steam'de kendine ait bir platformda boy gösterme şansı elde edecek. Yani konsolun oyun konusunda herhangi bir sıkıntı yaşaması mümkün değil gibi görünüyor.

Tabii cihazın donanımının bir PC donanımı olacağı ve zamanla Upgrade yani yükseltme gerektireceği gerçeğini de göz ardı etmemek gerek.

Son olarak cihazın önümüzdeki yıl içerisinde piyasaya sürüleceği de Gabe Newell tarafından açıklandı ama kesin bir tarih henüz bulunmuyor

Facebook'ta paylaş butonu
Print
Yorum Yap
Yorumunuz
1000

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Facebook Yorumları
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Anket

2012 veteknoloji tüm hakları saklıdır Haber Yazılımı Haber Scripti