Connect with us

Oyun

Xbox One bekleyenleri üzen tweet!

Yayınlanma Tarihi:

Xbox One PS4’ün ABD ve Avrupa’da satışa sunulmasına sadece birkaç hafta kaldı. Oyunseverler, oynanabilirlik, görüntü kalitesi ve internet bağlantı hızına kadar birçok özelliğe göre tercih edecekleri konsolları, en merakla beklenen oyunlara göre de eleyebilir.

The Verge sitesinin haberine göre, oyunseverlerin kararını etkileyecek oyunlardan bir tanesi COD: Ghosts. Anlaşılan o ki, Microsoft ve Sony’nin konsollarında kullandığı donanım, COD: Ghost’un farklı görüntü kalitelerinde sunacak. 

COD geliştiricisi Infinity Ward’un yapımcılarından Mark Rubin, attığı tweet’le Xbox One almayı düşünenleri hayal kırıklığına uğrattı. Rubin, COD: Ghosts’un Xbox One’da sadece 720p çözünürlüğe sahip olacağını belirtirken, PS4’te 1080p oyun tecrübesi sunulacağını ifade etti. Her iki konsolda oyun hızı saniyede 60 kare (fps) olacak.

Tek bir oyun elbette çok büyük bir kriter olmayabilir. Xbox One’ın ve PS4’ün potansiyeli, piyasaya sunulacakları günlerden itibaren yeni içeriklerle güçlenecek. Oyunseverlerin büyük kısmı,  tercihlerini yüzmilyonlarca dolarlık reklam kampanyası süresince verecek.

Okumaya Devam Et

Oyun

Mass Effect 4 Ne Zaman Çıkacak?

Yayınlanma Tarihi:

BioWare kurucuları Ray Muzyka ve Greg Zeschuk’ın ayrılmalarının ardından, yeni bir Mass Effect oyununun hazırlandığı resmiyet kazanmıştı. Şu ana kadar oyunla ilgili bir detay açıklanmazken, Mass Effect 4’e dair ilk fısıltı ME3 Yapımcısı Mike Gamble’dan geldi. GamerSyndrome ile yaptığı röportajda, yeni Mass Effect’in çıkış tarihi için \”2014 sonu veya 2015 ortası\” yanıtını veren Gamble, oyunun geliştirme aşaması başlayalı henüz birkaç ay geçtiği için net bir tarih veremediğini ekledi.

Frostbite 2 motoruyla hazırlanacağı ve Casey Hudson’ın ekibe dahil olduğu dışında detayın verilmediği ME4’ün aksine, aynı röportajda Mass Effect 3 ile ilgili çok ilginç bilgiler verildi. Alternatif bir sonda, BioWare’in Reaper’a dönüşen bir Illusive Man ile \”son boss savaşı\” tasarladığını belirten Gamble, \”pek çok oyun bir boss savaşı ile bittiği için, bu fikirden vazgeçtiklerini\” ilave etti. Ne var ki, piyasaya çıktığında ME3’ün en büyük eleştiri odağı da tercih edilen \”yetersiz\” final nedeniyle yaşandı.

Okumaya Devam Et

Oyun

Android Uygulaması: Pixlr Express

Yayınlanma Tarihi:

Pixlr-o-matic adlı uygulamaya benzer bir isimle gelen Pixlr Expressbugün seçtiğimiz uygulama oldu. Fotoğrafçılık kategorisindeki uygulama,Android 2.2 ve üzerinde çalışıyor. Kullanıcıların böyle bir uygulama nasılücretsiz olur diye şaşkınlaklarını belirttiği Pixlr Express, 5.6 Megabyte boyutunda.

Pixlr Express’i fotoğraf seçerek ya da fotoğraf çekerek kullanmaya başlıyoruz. Pikselleştirilmiş hoş bir arka plan ve basit bir ayar menüsü ile bizi karşılayan uygulamada fotoğraflarınızda değişiklik yapabileceğiniz 4ana kategori bulunuyor. Adjustment, Effect, Overlay ve Bordermenülerinden fotoğraflarınıza sihirli dokunuşlar yapabilirsiniz.

Okumaya Devam Et

Oyun

UPlay Hesapları Hack’lendi mi?

Yayınlanma Tarihi:

UPlay plafformu Ubisoft’un DRM sisteminden sonra başına aldığı yeni bir bela olacak gibi görünüyor. Zira oyunların UPlay’in sık sık kapanması, bağlanamaması ya da bakıma alınması nedeniyle oynanamaması büyük bir sıkıntı yaratırken, bu gece UPlay hesabına sahip olan oyunseverler büyük bir şok yaşıyor.

Öncelikle bu durumun arkasındaki sebebin hala anlaşılamadığını belirtelim ve yaşanan olaya geçelim. UPlay hesabı olan ve içerisinde UPlay Store’dan satın alınan orijinal oyunları bulunan oyuncular, UPlay’e bağlandıklarında bir hata mesajı ile karşılaşmaya başladı.

Bu mesaj UPlay hesabınızın başka bir bilgisayardan daha açıldığını belirtiyor ve sizi hesabınızdan çıkış yapmaya zorluyor. Hatta sizi zorlamıyor, direkt olarak kendisi çıkış yapmanızı sağlıyor.

Durumdan şüphelenen bazı oyunseverler hemen hesaplarının hacklenmiş olabileceğini düşünerek şifrelerini değiştirme yoluna gitmiş ama bu da bir çare olamamış. Çünkü değiştirilen şifrenin ardından yine aynı hata mesajı ile karşılaşarak hesaplarına erişememişler.

Ubisoft forumlarında çılgına dönmüş birçok kullanıcı şu anda mesajlar yağdırıyor. Ubisoft kanadından ise henüz bir açıklama gelmiş değil. İşin daha da garibi e-posta adresini ve şifresini değiştiren bazı kullanıcılar hesaplarına erişebilmiş fakat içerisinde bulunan oyunların yok olduğunu görmüşler.

Okumaya Devam Et

Trendler

Copyright © 2024 Ve Teknoloji - Tüm Hakları Saklıdır.