Bilim

HUAWEI Mate 9, CES 2017’den bol ödülle döndü

Huawei Amazon Alexa ile gerçekleştirmiş olduğu başarılı işbirliğinin yanısıra; üst düzey akıllı telefon segmentinde konumlandırılan yeni amiral gemisi Mate 9’un uzun pil ömrü, verimlilik odaklı işlemci performansı, zarif tasarımı ve çift lensli Leica kamerası ile The Wall Street Journal, TechAdvisor ve TechnoBuffalo gibi dünyanın en prestijli teknoloji yayınlarınında aralarında bulunduğu bir çok yayın tarafından ödüle layık görüldü.

Huawei Mate 9’un CES 2017’de aldığı ödüller;

Dünyanın en büyük yayın organlarından biri olan, aynı zamanda ABD’de iş ve yatırım dünyasında en yaygın okunan gazete olarak kabul edilen The Wall Street Journal, Huawei Mate 9’u ‘’Best of CES 2017’’ ürünlerinden biri seçti. Editörler, bu seçimi yaparken cihazın ekranı, güçlü işlemcisi, uzun pil ömrü ve çift mercekli Leica kamerasına dikkat çektiler.

Android ve teknoloji meraklıları tarafından takip edilen teknoloji blogu Andoid Police, Amazon Alexa ile birleşerek CES’in en değerli cihazı olan Huawei Mate 9’u ‘’En İyi Akıllı Telefon’’ ödülüne layık gördü.

Mobil ve tüketici elektroniği pazarlarına yönelik haber ve yorumlarıyla dikkat çeken haber sitesi BGR, tasarımı, performansı, pil ömrü ve Amazon Alexa ile birleşmesi nedeniyle HUAWEI Mate 9’u ‘CES 2017 Winner’ (CES 2017 ödülü) seçti. Ayrıca, Chip Chick, cihazın ABD piyasasına sürülmesi ve Amazon Alexa ile yaptığı işbirliği nedeniyle Huawei Mate 9’u ‘’CES 2017’in En Çok Tercih Edilen Ürünü’’ ödülüne layık gördü. Talk Android teknoloji sitesi, etkileyici çift lensli kamerası ve güçlü Kirin 960 işlemcisi ile HUAWEI Mate 9’u “Best of CES 2017” (CES 2017’in En İyisi) seçti.

En iyi cihazları en uygun fiyata almak isteyen kullanıcılara tavsiyeler sunan teknoloji yayını TechAdvisor/PC Advisor, Amazon Alexa ile birleşmenin altını çizerek HUAWEI Mate 9’u, CES’in ‘’Top Picks 2017’’ (En Çok Tercih Edilenler) listesine aldı. TechnoBuffalo sitesi, Huawei Mate 9’u, Amazon Alexa ile gerçekleştirdiği işbirliği, işlemcisi, akıllı uygulama yönetimi, pil ömrü ve etkileyici tasarımı nedeniyle ‘’Best of CES 2017’’ ödülüne layık gördü. Techaeris, cihazın güçlü Kirin 960 işlemcisi, süper şarj teknolojisi, Leica çift lensli kamerası ve Amazon Alexa ile birleşmesi nedeniyle HUAWEI Mate 9’a ‘CES 2017 En İyiler’ listesinde yer verdi.

Ayrıca Android Authority, mükemmel cihazları, öngörüsü ve teknolojik liderliğine dikkat çekerek, Huawei’yi 2016’daki başarılı performansı nedeniyle “Yılın Üreticisi”kategorisinde ödüllendirdi.

Trendler

Exit mobile version