Donanım

iPhone 5’e SmartCover Mı Geliyor?

iPad’in diğer tabletlere göre en büyük farklılıklarından biri olan Smart Cover hiç şüphesiz tüm kullanıcıların beğenisini kazanmıştı.. Birçok kullanıcı Apple’dan iPhone için de Smart Cover beklemiş ama buna rağmen bu yönde bir gelişme olmamıştı. Zahra Tashakorinia ve Derek Tarnow tarafından daha önce iPhone 4 ve iPhone 4S için hazırlanan TidyTilt adındaki ürün ise Smart Cover benzeri yapısıyla epey beğeni toplamıştı.

Şimdi de iPhone 5 için TidyTilt+ geliştiren bu iki tasarımcının ürünü Smart Cover gibi cihazınızın ekranını kaplamıyor. Ancak TidyTilt ve TidyTilt+ hem koruyucu kılıf hem stand hem de kulaklık kablosunu sarabileceğiniz bir aksesuar olarak kullanabiliyorsunuz. 

Orjinal TidyTilt ürünü TidyTilt çerçevesi ve TidyTilt panelinden oluşuyor. Paslanmaz çelikten üretilen çerçeve 0.7mm kalınlığıyla oldukça ince bir tasarıma sahip. TidyTilt paneli de katlanmamış halde 2mm kalınlığında olduğu için ürünü cihazınıza uyguladığınızda kalınlıkta çok fazla bir değişiklik olmuyor.

TidyTilt+ ise çerçeve yerine koruyucu kılıf içeriyor. Bu sayede TidyTilt paneli telefonunuzda takılı değilken bile cihazınızı korumayı hedefleyen tasarımcılar, bu konuda başarılı bir işe imza atmışlar diyebiliriz.

Trendler

Exit mobile version