Mobil

“P SMART”, GELECEĞİN TEKNOLOJİSİNE YENİ KAPILAR AÇIYOR

Görüş açınızı genişletin, isterseniz ikiye bölün!

Genç kuşağın ve kendini genç hissedenlerin isteklerini tek bir telefonda toplayan Huawei, P Smart serisinde de akıllı bir telefondan beklenenden fazlasını sunuyor. Fullview ekran tasarımına sahip olan P Smart serisi, görüş açınızı en üst düzeye taşıyor. Ekran gövde oranını yüzde 76’ya kadar çıkan P Smart serisi, her zamankinden daha geniş bir görüntü sunuyor. Bu geniş ekranı ikiye bölerek kullanma özelliği ile aynı anda iki farklı program üzerinde çalışmanıza da olanak sağlıyor.

Fotoğraflarınız artık “Bokeh Etkisi” altında

P Smart, arka kamerada bulunan Leica kamera ve Huawei’ nin sağladığı “Bokeh Etkisi” ile en güzel fotoğraflarınızı özel bir filtre ile çekiyor… Böylece sonuçlar her zaman üst düzey kalitede çıkıyor. Şıklığıyla da öne çıkan P Smart, genç tüketiciler için özel olarak hazırlandı.

Huawei “Phone Clone“ ile telefonlar arası yolculuk

P Smart, akıllı telefonların sınırlarını zorluyor… Telefon değiştirme her zaman riskli bir durum ama Huawei P Smart “Phone Clone” ile bunu aşıyor. Kullandığınız süre boyunca depoladığınız bilgilerin her telefon değişiminde kaybolmasını göze alamazsınız. İşte, Huawei P Smartserisinde bulunan “Phone Clone” özelliği telefonunuzdaki rehber dahil tüm bilgileri olduğu gibi IOS-Android, Android-IOS arası direkt WiFi bağlantısı ile yeni telefonunuza aktarmaya yarıyor ve şimdiden rakiplerinin bir adım ötesine geçiyor.

Trendler

Exit mobile version