Yazılım

QlikView Türkiye, OEM partner ağını Bilgera ile güçlendirdi

İş zekası sektörünün yenilikçi ve lider firması QlikTech’in Türkiye resmi distribütörü olan QlikView Türkiye, OEM bazlı iş ortaklığı ağını genişletmeye devam ediyor.

İş ortakları ile çalışma prensibine inanan ve iş ortağı eko sistemini her geçen gün daha da genişleten QlikView Türkiye, 2012 yılından itibaren OEM bazlı iş ortaklığı yaklaşımını da ön plana çıkarmaya başlamıştı. Herhangi bir alanda yazılım üreten ve bu  yazılımın iş zekası katmanında QlikView ile entegre çözüm sunmak isteyen yazılım firmaları ile işbirliğine girmektedir.

Bilgera,  Escort Teknoloji Yatırım A.Ş. iştirakiyle 2007 tarihinde kurulmuştur. Sunduğu çözümler ve hizmetler ile müşterilerinin başarıya odaklanmasında önemli bir rol oynayan Bilgera, kendini kanıtlamış, uzman kadroları barındıran, geniş satış ve destek kanalına sahip çözüm ortağı sayısını ve nitelikli insan kaynaklarına yaptığı yatırımları sürekli olarak arttırmaktadır.

Yeni nesil mobil uygulamalar ve iş zekası çözümlerine odaklanan Bilgera, hedeflediği sektörlerin ihtiyaçlarını doğru bir şekilde analiz ederek, müşterilerinin ihtiyaçlarını güncel teknolojilere dayanan akılcı çözümler ile karşılamaktadır.

QlikView Türkiye ve Bilgera, “Focus Analytics” olarak adlandırılan ve QlikView platformu üzerinde geliştirilen iş keşif ve analiz uygulaması ile hızlı, kolay kullanılabilir, müşterilerine verilerini detaylı analiz etme imkanı sağlayan bir çözüm sunuyorlar. Bu çözümün en önemli avantajlarından biri de, sahada satış, store ve benzer aktiviteleri gerçekleştirirken tüm raporların mobil cihazlar (İos, Android, Windows Mobile)  üzerinden ulaşılabilir olması.

Trendler

Exit mobile version