Bağlantıda Kalın

Oyun

Assassin’s Creed 3’ün Büyük Başarısı

Assassin’s Creed: Revelations’ın üzerine yangından mal kaçırılırmış gibi çıkan Assassin’s Creed 3, büyük bir satış başarısına imza attı. Ubisoft’un yaptığı açıklamaya göre yapım, 7 milyon satış rakamını aştı. Assassin’s Creed 3, çıktığı ilk haftada 3,5 milyon satmıştı.

Ayrıca oyunun çoklu oyuncu kısmında da işler iyi gidiyor. Bugüne kadar toplam 1 milyardan fazla oyun oynanmış ve 250 milyonu aşkın suikast gerçekleşmiş.

Okumaya Devam Et

Oyun

Modern Combat 4: Zero Hour, Play Store’da

Geçtiğimiz hafta Cuma günü iOS için çıkan fakat Android için teknik aksaklıklar yüzünden ertelenen Gameloft’un yeni oyunu Modern Combat 4: Zero Hour, nihayet Android için çıktı.

Oyunun iOS versiyonu 1.44 GB iken Android versiyonunun 1.9 GB olması oldukça ilginç bir detay olarak göze çarpıyor. Android 2.3 Gingerbread ve üzeri sürümleri destekleyen oyun, ilk olarak Pazartesi günü yayına girmişti. Yaşanan sorunlar bugün itibariyle tam olarak çözülmüş durumda.

6.99 Dolar fiyat etiketiyle satışa sunulan oyun, konsol kalitesinde grafik ve sesleriyle dikkat çekiyor.

Mobil aksiyon oyunları arasında en popülerlerinden biri olan Modern Combat, yeni oyunuyla beraber bu ünvanını bir adım daha yukarı taşıyor.

Modern Combat 4: Zero Hour oldukça akıcı, rahat nişan almayı sağlayan özeliklere sahip. Seslendirme, grafik kalitesi üzerine de bir önceki oyun Modern Combat 3: Fallen Nation’a oranla gelişmeler gözle görülüyor.

1 yılı aşkın süredir üzerinde çalışılan Modern Comba 4: Zero Hour VoiceChat özeliğine de sahip. Oyunu multiplayer modunda oynarken, oyuncular online olan diğer kişilerle chat yapma şansına sahip olacaklar. Oyunu Gameloft hesabı üzerinden iOS tabanlı cihazlarla beraber oynayabiliyorsunuz.

Konsol Kalitesinde Gelişmiş Görüntü, Ses ve Grafik Özellikleri:

Savaşın kaos ortamını konsol kalitesi grafikleriyle, gerçekçi animasyon ve dinamik objeler.

Etkileyici ragdoll efekti ve gerçek görünüm seviyesinde araç kullanım seviyesini yakalamak için fizik işlemlerini Havok Engine ile gerçekleştiren ilk Gameloft oyunu.

Film stüdyosunda hazırlanan gelişmiş sesler.

Yeniden Tasarlanan Online Oyun:

Oyun profilinizi geliştirilmiş loadout sistemi ve 20,000’den fazla silahla düzenleyin!

Yeni derecelendirme sistemiyle oyunculara karakterlerini leaderboard’da üst sıralara taşıma fırsatı

Okumaya Devam Et

Oyun

Mass Effect 4 Ne Zaman Çıkacak?

BioWare kurucuları Ray Muzyka ve Greg Zeschuk’ın ayrılmalarının ardından, yeni bir Mass Effect oyununun hazırlandığı resmiyet kazanmıştı. Şu ana kadar oyunla ilgili bir detay açıklanmazken, Mass Effect 4’e dair ilk fısıltı ME3 Yapımcısı Mike Gamble’dan geldi. GamerSyndrome ile yaptığı röportajda, yeni Mass Effect’in çıkış tarihi için \”2014 sonu veya 2015 ortası\” yanıtını veren Gamble, oyunun geliştirme aşaması başlayalı henüz birkaç ay geçtiği için net bir tarih veremediğini ekledi.

Frostbite 2 motoruyla hazırlanacağı ve Casey Hudson’ın ekibe dahil olduğu dışında detayın verilmediği ME4’ün aksine, aynı röportajda Mass Effect 3 ile ilgili çok ilginç bilgiler verildi. Alternatif bir sonda, BioWare’in Reaper’a dönüşen bir Illusive Man ile \”son boss savaşı\” tasarladığını belirten Gamble, \”pek çok oyun bir boss savaşı ile bittiği için, bu fikirden vazgeçtiklerini\” ilave etti. Ne var ki, piyasaya çıktığında ME3’ün en büyük eleştiri odağı da tercih edilen \”yetersiz\” final nedeniyle yaşandı.

Okumaya Devam Et

Oyun

UPlay Hesapları Hack’lendi mi?

UPlay plafformu Ubisoft’un DRM sisteminden sonra başına aldığı yeni bir bela olacak gibi görünüyor. Zira oyunların UPlay’in sık sık kapanması, bağlanamaması ya da bakıma alınması nedeniyle oynanamaması büyük bir sıkıntı yaratırken, bu gece UPlay hesabına sahip olan oyunseverler büyük bir şok yaşıyor.

Öncelikle bu durumun arkasındaki sebebin hala anlaşılamadığını belirtelim ve yaşanan olaya geçelim. UPlay hesabı olan ve içerisinde UPlay Store’dan satın alınan orijinal oyunları bulunan oyuncular, UPlay’e bağlandıklarında bir hata mesajı ile karşılaşmaya başladı.

Bu mesaj UPlay hesabınızın başka bir bilgisayardan daha açıldığını belirtiyor ve sizi hesabınızdan çıkış yapmaya zorluyor. Hatta sizi zorlamıyor, direkt olarak kendisi çıkış yapmanızı sağlıyor.

Durumdan şüphelenen bazı oyunseverler hemen hesaplarının hacklenmiş olabileceğini düşünerek şifrelerini değiştirme yoluna gitmiş ama bu da bir çare olamamış. Çünkü değiştirilen şifrenin ardından yine aynı hata mesajı ile karşılaşarak hesaplarına erişememişler.

Ubisoft forumlarında çılgına dönmüş birçok kullanıcı şu anda mesajlar yağdırıyor. Ubisoft kanadından ise henüz bir açıklama gelmiş değil. İşin daha da garibi e-posta adresini ve şifresini değiştiren bazı kullanıcılar hesaplarına erişebilmiş fakat içerisinde bulunan oyunların yok olduğunu görmüşler.

Okumaya Devam Et

Editör Seçimleri

Donanım1 hafta önce

HUAWEI Pura 70 Ultra DXOMARK Tarihinin En Yüksek Puanını Aldı

HUAWEI Pura 70 Ultra, DXOMARK sıralama tarihinde 163 puanla en yüksek puanı alarak Dünya’nın en iyi kameralı akıllı telefonu oldu....

Donanım1 hafta önce

Giyilebilir Cihazlar Gizlilik Riski Taşıyor mu?

Akıllı saatler, fitness takip cihazları ve diğer giyilebilir cihazlar cep telefonlarımız ve tabletlerimiz kadar olağan hale geldi. Bu bağlantılı cihazlar...

Manşet1 hafta önce

İş Yerlerinizi Yeni Nesil Dijital Güvenlik Ürünleriyle Koruyun 

Küresel bir yeni nesil dijital güvenlik şirketi olan ESET, yüksek düzeyde optimize edilmiş bir tehdit algılama ve müdahale çözümü sunmak...

Analiz1 hafta önce

Şehirlerin Geleceği ‘Akıllı ve Dirençli Kentler Zirvesi’nde Değerlendirilecek

Kentleşme her geçen gün artıkça operasyon ve hizmetlerin deneyimini iyileştirmek, altyapıları buna göre planlamak gerekiyor. Küresel olarak her hafta 3...

Donanım1 hafta önce

Link Bilgisayar İle İkas’tan Stratejik İş Birliği

Türkiye’nin önde gelen sektörel yazılım çözümleri sağlayıcısı Link Bilgisayar, yeni nesil e-ticaret altyapısı sunan İkas ile pazar erişimini artıracak bir...

Donanım1 hafta önce

MediaMarkt Türkiye CEO’su Hulusi Acar: “MediaMarkt Türkiye olarak kazandığımızı Türkiye’ye yatırmaya, deneyimle büyümeye devam edeceğiz.”

Avrupa ve Türkiye’nin 1 numaralı elektronik perakendecisi MediaMarkt 2024 yılı stratejisini ve yatırım planlarını açıkladı. MediaMarkt Türkiye CEO’su Hulusi Acar,...

Mobil2 ay önce

Qualcomm, Alt Seviyeye Krait Vermeyecek

Ünlü mobil çip üreticisi Qualcomm, 2012 yılının en hızlı büyüyen yarı iletken üreticisi olmayı başarmıştı. Firmanın ARM Cortex A15 ve...

Donanım2 ay önce

Philips Smart TV’ye Tasarım Ödülü

TP Vision, Philips 47PFL6907 Smart LED TV ile 2013 iF Ürün Tasarım Ödülü’nü kazandı. iF Ürün Tasarım Ödülü, alanında en...

Android2 ay önce

WhatsApp, BB10’da Yer Almayacak mı?

Nokia S40 platformunda bile kullanılabilen WhatsApp, hızlı bir şekildeSMS’in yerini almaya doğru gidiyor. Mobil internet verisine sahip, herhangi bir numaraya sahip olan...

Donanım2 ay önce

AMD A10-5800K ve AsRock FM2A85X ile 7.93 Ghz

Nick Shih, rekor ile ilgili olarak yaptığı açıklamada kendisi için 7,93Ghz’in sadece bir ısınma olduğunu hedefinde ise 8GHz olduğunu söyledi....

Trendler